![4 mc PRZECIER ŚLIWKOWO-JABŁKOWY BIO - 140g [Alce Nero] 4 mc PRZECIER ŚLIWKOWO-JABŁKOWY BIO - 140g [Alce Nero]](https://thisisbio.pl/7888-large_default/4-mc-przecier-sliwkowo-jablkowy-bio-140g-alce-nero.jpg)
4 mc PRZECIER JABŁKOWY BIO - 140g [Alce Nero]
SKŁADNIKI Przecier z jabłek* (97%), skoncentrowany sok jabłkowy* (3%), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (* certyfikowany składnik...
SKŁADNIKI
Przecier ze śliwek* (80%),przecier z jabłek* (14%)
skoncentrowany sok jabłkowy* (3%),skrobia ryżowa*, przeciwutleniacz: kwas
askorbinowy (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Przecier
przeznaczony dla dzieci od 4 miesiąca życia. Produkt bez dodatku cukru*,
aromatów, barwników i konserwantów. Idealny do pierwszego kontaktu z konkretną
żywnością, po odpowiednim okresie karmienia piersią lub sztucznego karmienia
mlekiem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 260 kJ / 62 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym
nasycone kwasy tłuszczowe - 0 g
Węglowodany - 14 g
w tym cukry - 12
g
Błonnik - 1,5 g
Białko - 0,5 g
Sól - 0,05 g
Sód- 20 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu
przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
SKŁADNIKI Przecier z jabłek* (97%), skoncentrowany sok jabłkowy* (3%), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (* certyfikowany składnik...
SKŁADNIKIkwiat rumianku* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISRumianek ma właściwości przeciwzapalne, rozkurczające mięśnie gładkie,...
SKŁADNIKIkwiatostan lipy (Flos Tiliae)*, owoc bzu czarnego (Fructus Sambuci)*, kwiat rumianku (Flos Chamimillae Vulgaris)*, liść maliny (Folium...
SKŁADNIKIziele melisy (Herba Melissae)*, liść mięty pieprzowej (Herba Menthae Piperitae)*, ziele nawłoci (Herba Virgaureae)*, owoc dzikiej róży...
SKŁADNIKIowoc dzikiej róży (Fructus Cynosbati)*, rooibos (Aspalathus Linearis)*, owoc czarnej porzeczki (Fructus Ribis Nigri)*, owoc bzu...
SKŁADNIKImąka orkiszowa pełnoziarnista*, witamina B1 (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować mleko lub wodę....
SKŁADNIKIekologiczny owoc kopru włoskiego (Fructus Foeniculi) OPISKoper działa pozytywnie na układ trawienia i zapobiega wzdęciom. SPOSÓB...
SKŁADNIKI Przecier z gruszek* (95%), skoncentrowany sok gruszkowy* (5%), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (* certyfikowany składnik...
SKŁADNIKIowoc kopru włoskiego (Fructus Foeniculi)*, ziele melisy (Herba Melissae)*, liść mięty pieprzowej (Herba Menthae Pepetitae)*, liść...
SKŁADNIKIziele melisy (Herba Melissae)*, ziele mięty pieprzowej (Herba Menthae Piperitas)*, kwiat rumianku (Flos Chamomiliae)*, owoc kopru...
SKŁADNIKI Przecier z owoców (93%)(jabłko* (62%), gruszka* (25%), morela*(6%)), skoncentrowany sok gruszkowy* (7%) przeciwutleniacz: kwas...
SKŁADNIKI Rośliny strączkowe * (45%) ( groszek* (20%), fasolka szparagowa* (17 %), ciecierzyca* (8%)) woda z gotowania warzyw, warzywa* (23%)...
SKŁADNIKImąka pszenna orkiszowa*, witamina B1 (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOd 6 miesiąca życia- po konsultacji z...
SKŁADNIKIliść brzozy*, owoc dzikiej róży*25%, ziele nawłoci*15%, owoc kopru włoskiego*, kwiat nagietka*, liść mięty*10%(*certyfikowany składnik...
SKŁADNIKImąka ryżowa pełnoziarnista*, witamina B1 (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOd 4 miesiąca życia- po konsultacji z...
SKŁADNIKIekologiczny rooibos (Aspalathus Linearis) OPISCzerwona herbata bez kofeiny ułatwia trawienie i zmniejsza ryzyko występowania wzdęć....