MAKARON Z SOCZEWICY CZERWONEJ MUSZLA GNOCCHI SARDI BEZGLUTENOWY BIO - 250g [Fabijańscy]
  • MAKARON Z SOCZEWICY CZERWONEJ MUSZLA GNOCCHI SARDI BEZGLUTENOWY BIO - 250g [Fabijańscy]

MAKARON Z SOCZEWICY CZERWONEJ MUSZLA GNOCCHI SARDI BEZGLUTENOWY BIO - 250g [Fabijańscy]

Bezgluten
5902811251099
5902811251099
15,61 zł
Ilość
Wysyłka 0-3 dni ?
Produkt jest dostępny w małej ilości w naszym magazynie wysyłkowym lub wymaga dostawy z innego magazynu lub zamówienia u dostawcy. Wysyłamy do 3 dni roboczych.
MAKARON Z SOCZEWICY CZERWONEJ MUSZLA GNOCCHI SARDI BEZGLUTENOWY BIO - 250g - FABIJAŃSCY
  • Dbamy o bezpieczeństwo Twoich danych zgodnie z RODO Dbamy o bezpieczeństwo Twoich danych zgodnie z RODO
  • Dostępne produkty wysyłamy w ciągu 24h Dostępne produkty wysyłamy w ciągu 24h
  • Bezproblemowy zwrot w ciągu 14 dni Bezproblemowy zwrot w ciągu 14 dni

SKŁADNIKI
mąka z soczewicy czerwonej*, woda źródlana, (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1449 kJ / 342 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 56,3 g
w tym cukry: 2 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 23,8 g
Sól: 0,036 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj dużą ilość wody, na całe opakowanie 4-5 litrów. Wody ma być tyle, by makaron podczas gotowania swobodnie pływał. Osól wodę tak jak lubisz, jeśli chcesz dodaj łyżkę oleju roślinnego. Do mocno gotującej się wody powoli wrzucaj makaron, tak by nie zatrzymać procesu gotowania (bulgotania). Po wsypaniu całej porcji, zamieszaj i gotuj do miękkości 9- 11 minut, al dente 7 - 8 minut (nie przekraczaj maksymalnego czasu gotowania). W trakcie gotowania nie mieszaj makaronu. Odcedź, przelej ciepłą wodą i rozkoszuj się smakiem wspaniałego makaronu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

16 innych produktów w tej samej kategorii: