Nowy Obniżka! MAKARON KUKURYDZIANO - RYŻOWY SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO - 250g [Alce Nero] Zobacz większe

PRZECENA: MAKARON KUKURYDZIANO - RYŻOWY SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO - 250g [Alce Nero] 18-10-2019

Alce Nero

PRZECENA_8009004811522

MAKARON KUKURYDZIANO - RYŻOWY SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO - 250g [Alce Nero]

Więcej szczegółów

Oczekujemy na dostawę

Dane wpisane w formularzu kontaktowym będą przetwarzane wyłącznie w celu udzielenia informacji w sprawie dostępności produktu, zgodnie z Polityką Prywatności

Podziel się:

6,81 zł

-30%

9,73 zł

Więcej informacji

Data ważności: 18-10-2019

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2 g
Błonnik - 1 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać łubin oraz soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: