SMALCZYK WEGETARIAŃSKI Z CEBULĄ BEZGLUTENOWY BIO - 165g [Zwergenwiese]
  • SMALCZYK WEGETARIAŃSKI Z CEBULĄ BEZGLUTENOWY BIO - 165g [Zwergenwiese]

SMALCZYK WEGETARIAŃSKI Z CEBULĄ BEZGLUTENOWY BIO - 165g [Zwergenwiese]

Zwergenwiese
4019736005056
4019736005056
14,16 zł
Ilość
Oczekujemy na dostawę ?
Produkt nie jest dostępny w naszym magazynie wysyłkowym i wymaga zamówienia u dostawcy.

SMALCZYK WEGETARIAŃSKI Z CEBULĄ BEZGLUTENOWY BIO - 165g [Zwergenwiese]

  • Dbamy o bezpieczeństwo Twoich danych zgodnie z RODO Dbamy o bezpieczeństwo Twoich danych zgodnie z RODO
  • Dostępne produkty wysyłamy w ciągu 24h. 
Czas realizacji dostawy może ulec zmianie ze względu na dużą ilość zamówień w okresie Green Week. Za wszelkie niedogodności serdecznie przepraszamy. Dostępne produkty wysyłamy w ciągu 24h. Czas realizacji dostawy może ulec zmianie ze względu na dużą ilość zamówień w okresie Green Week. Za wszelkie niedogodności serdecznie przepraszamy.
  • Bezproblemowy zwrot w ciągu 14 dni Bezproblemowy zwrot w ciągu 14 dni

SKŁADNIKI

tłuszcz palmowy* (nieutwardzony), pieczone cebule* (10%), olej słonecznikowy*, jabłko* (4%), sól, sos sojowy* (woda, soja*, sól morska), syrop jabłkowy*, koncentrat pomidorowy*, marchew*, seler*, koncentrat soku z cytryny*, pieprz*, papryka*, kminek*, koper włoski*, chili* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Bazę smalczyku stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne. Idealny do smarowania kanapek i jako dodatek do potraw.

Produkt wegański: bez laktozy, mleka, glutenu i drożdży

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

wyjąć z lodówki ok. 30 min. przed spożyciem.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 3419 kJ/ 831 kcal

Tłuszcz: 89 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 40 g

kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 40 g

kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 8,2 g

Węglowodany: 6,8 g

w tym cukry: 5,0 g

Błonnik: < 1,0 g

Białko: 0,6 g

Sól: 1,2 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Po otwarciu przechowywać w temperaturze 2 - 8°C i zużyć w ciągu kilku dni.

16 innych produktów w tej samej kategorii: