Owoce Camu camu to jagody rosnące w dolinach Amazonii w Ameryce Południowej. Dzięki swojemu przyjemnemu, delikatnie kwaśnemu smakowi tradycyjnie używa się ich jako naturalnego aromatu dżemów i napoi. Jagody Camu camu są naturalnym źródłem witaminy C.

Ponad to zawierają:

  • Przeciwutleniacze
  • Beta-karoten
  • Błonnik
  • Aminokwasy tj. walinę, leucynę i serynę.

Mają one także niski indeks glikemiczny.

This is BIO® używa wyłącznie w 100% organicznych, sproszkowanych owoców Camu camu (Myrciaria dubia). Nasze owoce Camu camu są hodowane w kontrolowanych ekologicznych warunkach. Produkt jest całkowicie wolny od GMO, pestycydów oraz jakichkolwiek zanieczyszczeń i alergenów. Dzięki temu masz pewność, że spożywasz produkt najwyższej jakości.

Skład:

sproszkowane owoce Camu camu (Myrciaria dubia).*

* certyfikowany składnik ekologiczny.

Sposób użycia:

Porcję 3g (1 płaska łyżeczka do herbaty) zmieszać z wodą, sokiem, mlekiem, jogurtem lub użyć jako dodatku do koktajli, sałatek i potraw.

            

TIB-98K
43 Przedmioty

Indeks: TIB-98K

Kod GTIN: 5905344040628

Termin przydatności: 2026-01-01

Bądź pierwszy i Napisz opinię
0 / 5 z 0 opinii

CAMU CAMU 100% ORGANIC - 110g [This is BIO®]

92,00 zł

Usuń z listy ulubionych Dodaj do listy ulubionych
w magazynie
Zamów i opłać zamówienie, a wyślemy je następnego dnia roboczego.